Seksualundervisning

Unge har også brug for en sexolog

Som skole, efterskole eller institution, kan information om seksualitet, kroppen og sindet, ofte være en stor udfordring, både for lære og pædagoger, men bestemt også for eleverne.

Jeg hedder Mette Birk, er indehaver af Betula Care, og sexolog i Sundhedshuset Odense NV. Seksualundervisning er meget mere end kondomer, graviditet og kønssygdomme.

Nogle af de vigtige ting når vi er ved at opdage elle finde vores seksualitet, er også at lytte til egen krop, mærke ens grænser, hvile i sig selv, og tro på man er god nok.

Vi taler samme sprog …

Eleverne ser det tit som noget positivt, at det er én udefra, der kommer og taler om disse intime eller private emner. En person som de ikke skal møde næste dag på gangen.

Betula Care tilbyder følgende:

Mulighed 1

Én gang undervisning i ”Krop, seksualitet & sjæl” (varighed 4 timer)

Mulighed 2:

Én gang undervisning i ”Krop, seksualitet & sjæl” (varighed 4 timer) + Én aften, som kaldes ”Spørg løs, og drop tabu” (varighed 3 timer).

Mulighed 3:

Indebærer 1 & 2, samt jeg som sexolog er tilknyttet jeres skole/institution for ét år ad gangen. Det vil sige, eleverne kan kontakte mig pr. telefon eller skrive til mig, med spørgsmål, eller tvivl.

Skulle I have spørgsmål, eller forspørgelse på andre arrangementer, der omhandler mit område, tøv da ikke med at kontakte mig.

 

Download informations flyer